Tratament facial cu masti peel off CASMARA

casmara mask
Ai vrea sa poti sterge semnele de oboseala, cearcanele, ridurile fine si sa obtii un ten fara cusur in timp record? Bia Sun Studio iti prezinta mastile faciale peel-off CASMARA!

Descopera COSMETICA FARA LIMITE!

Casmara Cosmetics este marca prezenta in cele mai luxoase saloane de infrumusetare si centre SPA, iar acum este si la Bia Sun Studio. Mastile faciale plastifiante  numarul unu in lume, unice si special, colorate si spectaculoase cu o textura fina si mirosul placut.

Sunt produsele ideale pentru orice tip de ten avand un puternic effect anti-rid, avand capacitatea de a actiona in zonele cele mai delicate. Se aplica usor, acoperindu-se si zona ochilor si a buzelor. Acolo unde este mai multă nevoie si unde nimic altceva nu actioneaza.

Mastile faciale Algae Peel Off CASMARA sunt  realizate pe baza de extract din alge marine(algina) si ingrediente naturale, precum : ovaz, portocale, in, aloe , marar, seminte de mac, kiwi, ceai verde, goji, soia, etc.

Mastile faciale plastifiante CASMARA sunt: super hidratante, decongestive, vitaminizante, revitalizante, detoxifiante, emoliente, decongestive, anti-rid, calmante, retonifiante, anti-age, regenerante, cu cinci grade mai reci decat temperatura pielii si actioneaza in zonele cele mai delicate ale pielii.

Mastile CASMARA sunt la monodoza (un plic de pudra si un plic de gel). Acest tip de produs ofera o modalitate mai practica si mai comoda care le permite specialistilor aplicarea si dozarea ideala pentru fiecare client in parte.
Este o modalitate totodata igienica, oferind toate garantiile necesare unei aplicari eficiente in orice moment, astfel incat fiecare dintre dumneavoastra sa va bucurati de calitatea acestora si bineinteles sa beneficiati din plin de clipe de rasfat si relaxare.

Beneficiu suplimentar :

Dupa indepartarea mastii plastifiante aceasta poate fi reaplicata acasa , a doua zi , beneficiind astfel ,de inca  un tratament facial fara costuri suplimentare !

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita!

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710