Tratament CrushTRATAMENT FACIAL CRUSH BABOR

Elixirul pretios al frumusetii se afla in fiolele Babor!

Conform filozofiei BABOR, ingredientele naturale au un efect sporit daca se regasesc intr-o formula concentrata. Lichidele BABOR contin ingredienti activi extrem de concentrati si produc rezultate convingatoare care se pot vedea si simti. Combinatia de ambalaje sterile si fiole cu gramaj individual pune la dispozitie cea mai pura forma de ingrijire a pielii.

Tratamentele noastre faciale contribuie la o stare de sanatate optima a tenului tau si iti ofera o serie de beneficii multiple, in functie de cerintele tenului: hidratare avansata, curatare in profunzime, ingrijire, vindecare, vitaminizare, atenuare riduri si crestere elasticitate in procesul anti-aging. Tratamentele Midi si Maxi Crush asigura rezultatele dorite si realizeaza startul ideal al unei cure de infrumusetare.

Etapele tratamentului Crush :

Tratamentul face minuni pentru tenul deshidratat/obosit. Prima etapa o reprezinta demachierea cu un produs hidrofilic bifazic pe baza de uleiuri din plante, ce contine bisabolol, vitamina E, ulei din soia, susan si arahide cu efect calmant, anti-iritant si a unui Phytoactive adaptat tipului de ten. Se continua cu o exfoliere delicata realizata cu un gomaj ce contine granule exfoliante din samburi de piersica. Dupa aceasta procedura, sunt aplicate succesiv 5 fiolele hidratante BABOR ( Hydra Plus si Algae Active ) in cazul tratamentului Midi Crush si 10 fiole la tratamentul Maxi Crush. Descopera un ten mai catifelat, neted, perfect hidratat si ferm!

Beneficiile tratamentului Crush :

  • Hidratarea tenului este beneficiul cel mai important al acestui tratament
  • Lasa pielea catifelata si proaspata. Face sa dispara liniile cauzate de pielea uscata.
  • Reimprospateaza pielea si ii confera un aspect instant redensificat si mai catifelat.
  • Ii confera pielii un aspect proaspat si curat.

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita!

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710