RETOUCH BY INTRACEUTICALS

RECAPĂTĂ-ȚI LUMINOZITATEA ȘI TINEREȚEA TENULUI CU RETOUCH BY INTRACEUTICALS!

Gama Retouch de la Intraceuticals promite sa aiba grija de tenul tau intr-o maniera total inedita fata de orice ai incercat pana acum. Kitul contine 5 serumuri destinate aplicarii pe punctele cheie al tenului, impreuna cu o paleta speciala, care permite dozajul potrivit. In acest mod, rutina de ingrijire a tenului este total reinventata.

Cele 5 serumuri sunt pe baza de apa, alaturi de cele mai importante tipuri de peptide, promovand pielea intinerita, ferma si iluminata. Serumurile pot fi utilizate in cadrul aceleiasi rutine sau independent, focusat pe problemele cheie ale tenului.

Retouch Intraceuticals – serumurile care iti accentueaza frumusetea

Proiectate pentru a fi aplicate pe zone vizate, cum ar fi ochii, fruntea, linia maxilarului și pometii, formulele inovatoare functionează pentru a netezi (Retouch Base), a umple (Retouch Lines), a redefini (Retouch Eyes), a lifta (Retouch Eyes) și a ilumina fata (Retouch Highlight).

  1. RETOUCH HYALURONIC BASE – Acesta este serumul care se aplica initial, constituind baza pentru celelalte serumuri. Este bazat pe acid hialuronic, are o textura delicata si hidrateaza intens tenul. Poate fi utilizat si independent de celelalte serumuri si este o excelenta baza de machiaj.
  2. RETOUCH LINES – Este destinat aplicarii pe ridurile fine, de expresie. Contine un ingredient activ unic, Acetyl Hexapeptide-30, care lupta eficient impotriva ridurilor si semnelor imbatranirii.
  3. RETOUCH EYES – Acest serum are o formula speciala destinata zonei delicate a ochilor, reducand cearcanele si semnele oboselii. Ingredientul de baza este Palmitoyl Tripeptide-5, menit sa revigoreze complet zona ochilor, sa diminueze ridurile si sa reduca culoare neplacuta a cearcanelor.
  4. RETOUCH LIFT – Zona mandibulei este supusa fortei gravitationale, iar acest serum lupta impotriva efectelor acesteia. Contine Acetyl Tetrapeptide-2 alaturi de colagen si elastina, si se aplica pe zona mandibulara, care ii va conferi un efect de lifting si de fermitate.
  5. RETOUCH HIGHLIGHT – Bazat pe Tetrapeptide-14 si agenti iluminatori, acest serum reduce roseata din zona pometilor, conferind pielii un aspect sanatos, suplu si luminos.

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita!

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710