re6tense-300x200CALMANTA, TONIFIANTA, DECONGESTIVA

Masca peel-off bogata in kiwi, unul dintre fructele cu cel mai bogat continut de vitamina C. Are proprietati de curatare, cu rol esential in neosinteza de colagen necesar pentru regenerarea tesuturilor pielii. Aceasta actiune, impreuna cu cele de formare a carbohidratilor ofera efect lifting. In plus, kiwi mai este si o sursa excelenta de beta-caroteni, proteine si oligoelemente. Aceste ingrediente in amestec cu semintele de mac ofera pielii efecte de calmare, revigorare si tonifiere.
Datorita capacitatilor de tonifiere si aromatice, aplicarea acestei masti se recomanda, in special, dupa procedurile faciale, bazate pe produse tonifiante, masca imbogatita cu vitamina C extrasa din kiwi reda pielii luminozitate, favorizând sinteza colagenului.

Recomandata pentru toate vârstele si pentru toate tipurile de piele, in special in cazul micsorarii turgorului si elasticitatii. Imbogateste pielea cu vitamine, minerale, antioxidanti oferind prospetime si relaxare.

Recomandata pentru toate tipurile de ten, mai ales in cazul pielii flacide, lipsite de fermitate, elasticitate si luminozitate.