radiofrecventa facialaRADIOFRECVENTA FACIALA

Radiofrecventa faciala este una dintre cele mai noi terapii inovatoare, non-invaziva, cu rezultate uimitoare in liftingul facial si un tratament revolutionar ce favorizeaza formarea de colagen prin intermediul unei incalziri in profunzime a pielii. Tehnologia sa, folosita de mult timp in chirurgie, a fost adaptata pentru a fi utilizata in saloanele de infrumusetare. Radiofrecventa este o terapie faciala cu rezultate excelente, pentru persoanele care doresc sa scape de riduri, de pielea “lasata”. Se pot obtine rezultate vizibile in ameliorarea ridurilor, prin formarea unei noi retele de colagen.

Prin lifting facial se amelioreaza semnele de imbatranire vizibile la nivel facial si la nivelul gatului. Pe masura avansarii in varsta, tonsului muscular facial scade. Un lifting facial nechirurgical nu poate opri procesul de imbatranire, dar intervine cu o serie de solutii antirid pentru a asigura un aspect uniform si o piele netezita, intinsa, pe o perioada indelungata.

Rezultate radiofrecventa :
Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta.
Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice. La nivel facial se observa efectul de reducere a ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii. Mai exact, atenuarea ridurilor si transformarea tenului intr-unul mai proaspat, intinerit,si luminos.

Beneficii :

  • se reduce adancimea ridurilor (cele fine dispar complet )
  • se stimuleaza refacerea fibrelor de colagen
  • se reface elasticitatea pielii, o tonifica si o “ridica “.

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita si nu uita ca oferim discount 20% la pachetele de tratament personalizate

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710