tratament radiofrecventa corporalaRADIOFRECVENTA CORPORALA

Radiofrecventa este una dintre terapiile cele mai noi care se utilizeaza in estetica la nivel mondial. Se realizeaza prin aplicarea de radiatii electromagnetice pentru a accede la straturile cele mai profunde ale pielii, fie ca este vorba despre fata sau corp, cu scopul de a provoca o puternica miscare moleculara si energetica in tesut.

Pentru ce se recomanda?

Se utilizeaza in principal pentru intinerirea pielii si combaterea celulitei si a flaciditatii pielii{ piele flasca ). Este ideala in tratamentele post-operatorii, dupa lipo-sculptura.

 

Cum functioneaza?

Se produce o incalzire profunda a pielii si al tesutului gras subcutanat care conduce la o contractie imediata a colagenului pielii, ducand la un efect de lifting. Se imbunatateste circulatia, favorizeaza drenajul limfatic si se stimuleaza sinteza noului colagen.

Radiofrecventa inseamna pe scurt “tightening”: terapie prin care creste productia de colagen endogen – acest colagen fiind responsabil de aspectul plin de tonifiere, perfect intins al pielii.

La nivel de tratament corporal, se manifesta printr-o profunda tonifiere, slabire, remodelare corporala, celulita dispare, aspectul de piele flasca este complet eliminat. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: se resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifiere continua.

Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Beneficii:

  • se elimina celulita (pielea valurita)
  • se reduce circumferinta pe zona tratata
  • se tonifica, recontureaza si lifteaza pielea
  • se elimina toxinele
  • se imbunatateste circulatia sangelui
  • se imbunatateste drenajul limfatic

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM