Bia Sun Studio este un salon de remodelare corporala si bronzare artificiala special creat pentru dumneavoastra, pentru a va oferi solutii reale, noninvazive, la problemele de silueta, programe de reducere in greutate, in centimetrii, tratarea cu succes a celulitei, tratamente anti-aging de hidratare, tonifiere, lifting facial si corporal, masaj.

Salonul nostru dispune de cele mai noi inovatii tehnice si cele mai performante aparate lansate pe piata internationala, obtinand astfel rezultate deosebite cu maxim de confort.

Ambianta Bia Sun Studio este una speciala, imbinand muzica SPA cu aromele invaluitoare care sa va faca sa simtiti clipe de relaxare de neuitat.

Bia Sun Studio ofera servicii personalizate pentru fiecare client, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, diagnosticare gratuita, monitorizarea parametrilor periodic.

Cui ne adresam:

Clientii nostri sunt persoane active, exigente, care pun pret pe imagine. Ne adresam persoanelor aflate mereu in contratimp, celor care vor o silueta spectaculoasa, tuturor celor care isi doresc o forma fizica excelenta .
Pornind de la aceasta premiza am creat abonamente si pachete personalizate, oferte speciale saptamanale si lunare pentru rezultate garantate!