Masajul spatelui pe scaun profesional de masaj

Masajul spatelui pe scaun profesional de masaj

Pentru cele mai multe dintre persoane, principala sursa de stres este locul de munca. Acesta afecteaza serios capacitatea de munca si eficienta angajatilor implicit si rezultatele companiei .

Exista o relatie de interdependenta intre satisfactia profesionala, sanatatea si starea de bine a angajatilor, si performanta, productivitatea si calitatea serviciilor caracteristice companiei. In aceste conditii putem spune ca masajul pe scaun este un mod de a aduce un echilibru intre sanatate si viata profesionala.

Intr-un studiu realizat de Medibank Private s-a aratat ca angajatii sanatosi sunt de trei ori mai productivi decat cei care se caracterizeaza ca avand o sanatate slaba. Angajatii care au o sanatate buna si un stil de viata sanatos au o satisfactie profesionala mai mare, fiind mai performanti si eficienti.

Beneficiile masajului pe scaun profesional de masaj

Acest tip de masaj poate avea atat scop terapeutic cat si de relaxare si este indicat tuturor persoanelor dar in special persoanelor care petrec mult timp in fata calculatorului sau la birou. In astfel de situatii, suferinta gatului si a spatelui este inevitabila . Cu timpul, aceste pozitii vicioase vor induce suferinte, boli, deseori ireversibile. Acestea se vor localiza in primul rand la nivelul ligamentelor, tendoanelor si muschilor.

Efectele masajului :

  • eliminarea stresului , durerilor de cap , anxietatii
  • imbunatatirea starii psihice
  • restabilirea capacitatii functionale a articulatiilor gatului, umerilor, mainilor, coloanei vertebrale
  • ameliorarea circulatiei cerebrale, cresterea capacitatii de concentrare, de memorare
  • relaxarea muschilor tensionati
  • normalizarea fluxului energetic
  • imbunatatirea functionarii sistemului imunitar

Ce este masajul pe scaun?

Chair massage – masajul pe scaun, este realizat cu ajutorul unui scaun portabil, special conceput astfel incat odata asezat pe el sa te simti comfortabil si relaxat. Un atu al acestui tip de masaj este faptul ca nu se folosesc uleiuri sau creme si nici nu trebuie sa te dezbraci.

Scaunul de masaj, cu un design ergonomic, sustine capul, trunchiul, bratele si picioarele astfel incat corpul ramane intr-o pozitie verticala, care faciliteaza alinierea adecvata a coloanei vertebrale. Odata asezat in aceasta pozitie poti respira mai profund, astfel respiratia si pulsul scad, fapt care aprofundeaza starea de relaxare.

In aceasta pozitie terapeutul poate masa zona capului, gatului, umerilor si a spatelui, dar de asemenea are acces si la brate , maini si picioare .

Scaunul de masaj fiind pliant, este foarte usor de transportat si de asemenea poate fi montat in aproximativ orice loc, ocupand o suprafata redusa. Aceasta caracteristica si faptul ca pentru a beneficia de masaj ramai imbracat, fac ca masajul pe scaun sa fie accesibil si convenabil.

O sedinta de masaj pe scaun poate dura intre 30-50 minute, cele mai uzuale fiind sedintele de 30 de minute. Efectele masajului pe scaun sunt rapide si de durata; pe langa sentimentul de relaxare veti fi incarcati de energie si pregatiti sa va intoarceti la activitatile zilei. 

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita!

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710