Masaj Capilar

masaj-capilar

Dacă te simţi stresat, tensionat, iar durerea de cap devine din ce în ce mai apăsătoare, o soluţie ideală în rezolvarea acestei probleme ar fi masajul capilar( masajul capului ). Acest tip de masaj este singurul care ne redă echilibrul energetic, fapt ce conduce la tratarea migrenelor, oboselii ochilor, insomniei şi la reducerea tensiunii din zona gâtului şi a umerilor îndepărtând contracţiile musculare.

Din cauza ritmului alert al secolului în care trăim, tot mai des ne plângem de obseală şi de lipsa de concentrare asupra activitaţilor zilnice , această problemă poate fi rezolvată printr-o oxigenare mai bună a creierului. Dar cum să aducem un aport de oxigen mai mare creierului? Simplu, cu ajutorul unui masaj capilar, care imbunătăţeşte circulaţia sanguină, în concluzie la celulele creierului va ajunge o cantitate mai mare de sânge bogat în oxigen producand efectul de revitalizare pe care ni-l dorim.

Pe lângă beneficiile menţionate mai sus masajul capilar ne ajută la stimularea creşterii părului şi la reducerea căderii acestuia redându-i vitalitate şi viaţă. Deci acest masaj care pare atât de simplu, în realitate este benefic şi foarte important pentru sănatatea noastră, din acest motiv îl recomandam cu cea mai mare încredere.

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita!

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710