Masajul anticelulitic – lupta impotriva tesutului adipos

masaj anticelulitic
Masajul anticelulitic reprezinta una dintre cele mai bune metode de a diminua cantitatea de grasimi depusa in diferite zone ale corpului.

Este una dintre solutiile cele mai la indemana pe care pacientii o adopta pentru a lupta impotriva acumularii de apa, grasimi si toxine la nivelul tesutului adipos (celulita).

Un tratament complet (aproximativ 20 sedinte) poate reduce pana la 30% din celulita, adica aproape 1 grad!

Beneficiile masajului anticelulitic

elimina celulita;

• stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui;

• tonifica musculature;

• ajuta la spargerea si eliminarea micro si macro nodulilor celulitici;

• reduce stratul adipos;

• ajuta in redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

Rezultate: se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare vizibil iar pielea este mai neteda.

Cum functioneaza masajul anticelulitic

aromatherapy-oil-massage

Tratamentul anticelulitic consta in efectuarea masajului anticelulitic utilizand manevre si tehnici specifice cu ajutorul carora se distrug celulele adipoase fara spargerea capilarelor.

O alimentatie necorespunzatore, administrarea redusa de lichide, functionarea nefavorabila a ficatului si a rinichilor si nepracticarea exercitiilor fizice sunt factori care favorizeaza aparitia celulitei.

Este bine sa stim cauzele aparitiei celulitei si sa o prevenim, iar daca a aparut deja sa o stopam si sa incercam eliminarea ei prin mijloace interne si externe.Procesul de eliminare a celulitei este lung si necesita multa rabdare. Un tratament complet (aproximativ 20 sedinte) poate reduce pana la 30% din celulita, adica aproape 1 grad!

Terapia se realizeaza cu un ulei profesional de masaj – Vitality Massage Oil, ce contine ulei de grapefruit japonez, ce tonifica pielea si inspira o stare de liniste a spiritului.

Uleiul esential de rozmarin, imbunatateste circulatia, reduce retentia de lichide, stimuleaza sistemul nervos (ideal pentru tratarea starilor de  oboseala, circulatiei deficitare, retentie de fluide si piele lipsita de vitalitate)

De ce doare masajul anticelulitic?

Essential-oil-bottle

Celulita este o boala a pielii care ea insasi doare, iar in masajul anti-celulita se folosesc manevre mai „dure” si mai profunde cum ar fi: frictiunile, framantatul, ciupiturile etc.

Masajul anticelulitic insa trebuie sa fie efectuat de un maseur profesionist pentru a fi eficient si a da rezultate vizibile.

Daca apar vanatai inseamna ca intensitatea la care se efectueaza masajul trebuie sa fie redusa, sau poate fi o vascularizare foarte fragila la nivelul pielei si in stratul adipos.

Masajul anticelulitic si alimentatia potrivita

Este de preferat ca in timpul perioadei in care faceti masaj anticelulitic sa tineti cont si de alimentatie. Nu trebuie sa tineti o dieta severa, dar este bine sa consumati 2 l apa/zi (fara a lua in calcul ceaiul, cafeaua, supa), mai multe fructe si legume in stare naturala, sa scadeti consumul de glucide rafinate mai ales zaharul.

De asemenea, trebuie evitata carnea grasa, combinatiile de paine cu carne, trebuie redus consumul de cafea, alcool, tutun si mai ales sucurile dulci si acidulate.

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita!

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710