Lipomassage cu aparatul LPG Cellu M6 Alliance

Lupta pentru frumusetea naturala!

SA TE SIMTI MAI BINE IN CORPUL TAU INSEAMNA SA FII MULTUMIT DE TINE INSUTI !

lipomassage lpg alliance
Stimulate inteligent, pielea si corpul au capacitatea de a suferi transformari incredibile!

Noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficienta decat cea precedenta, cu rezultate imbunatatite si vizibile dupa numai 3 sedinte, respectand 100% pielea.

Specialiștii LPG au explicat și demonstrat acțiunea spectaculoasă a noii tehnologii LPG:

– elimina până la 5,2 centimetri din talie

– reduce celulita cu până la 67%

-oferă cu 71% mai multă fermitate pielii

Tratamentele lipomassage LPG sunt indicate pentru :

 • eliminarea tesuturilor adipoase ( grasimea incapatanata )
 • toate formele de celulita
 • relaxare cutanata
 • remodelare corporala
 • retentie de apa < picioare grele >

La barbati lipomassage-ul este foarte eficient pentru solduri, abdomen, piept.

Modulele fiind adaptate morfologic, se pot trata acum si zone greu accesibile in trecut, cum ar fi tesutul fara fermitate si pielea lasata a bratelor, coapse intern, ,,banana”

Este singura tehnică de stimulare mecanică a pielii 100% naturală, non-invazivă, non-agresivă, care activează natural metabolismul celular, lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime și pentru tratarea pielii relaxate, în timp ce respectă complet ecologia pielii și a corpului.

Datorita capetelor specifice de tratament, garanteaza o mobilizare tisulara regulata, precisa si fara durere, chiar si pe zonele greu de atins, imposibil de tratat manual.

Pentru prima dată in istoria LPG, capătul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspirația secvențială, rola motorizată și clapa motorizată lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza țesutul în adâncime, în toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai plăcut și mai eficient.

Datorită noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitată de calitatea țesutului. Stimularea se adaptează cu precizie fiecărei identități individuale a pielii.

Actionand simultan asupra eliberarii grasimii localizate si asupra calitatii pielii (fermitate, aspect de celulita), noul patent (Roller si clapa motorizata combinata cu aspiratia secventiala) permite tehnologiei corpului sa actioneze direct asupra adipocitelor prezente în hipodermul nostru ) si pe fibroblastele prezente în dermul nostru (celule de intinerire). Un tratament de 360° care pune capat dilemei: slabire sau întarire?

În urma diagnosticării efectuate de terapeut şi conform cu obiectivele urmărite de client se construieşte un program de lucru cu aparatul LPG. Pentru fiecare şedinţă se îmbraca un costum alb, mulat, din bumbac subţire. Astfel, tratamentul este perfect igienic, uscat, confortabil si foarte placut. O sedinta LPG pentru corp dureaza aproximativ 40 minute.

Tratament personalizat: se trateaza 1 până la 8 zone a cate 10 min, 20 min, 30 min sau 40 min (zone: brate, spate, talie, abdomen, solduri, fese, coapse, coapse interioare, genunchi si gambe)

Nu uitati să beti multe lichide – în general dar mai cu seamă pe perioada tratamentului, pentru a uşura eliminarea toxinelor evacuate din derm şi hipoderm in urma tratamentului cu lipomassage.
Rezultate vizibile apar după aproximativ 3-12 şedinţe. În funcţie de tipul de celulită se recomandă cel puţin 12 şedinţe care se vor face de 2-3 ori pe săptămână. Dupa obtinerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de intretinere, unul sau doua pe luna.

Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata – similar cu ingrijirea parului sau a unghiilor – un lucru pe care trebuie sa-l facem din cind in cind pentru sanatatea noastra si pentru aspectul nostru.

Lipomassage-ul cu Endermologie nu este un tratament de slăbire intensiva! Prin acest tratament, greutatea corporală nu scade cu mai mult de 1 – 3 kg, iar centimetrii care se pierd sunt rezultat al remodelarii corporale. Pentru slăbire intensiva este recomandată o alimentaţie adecvată şi asocierea cu celelalte tratamente oferite de Bia Sun Studio .

Puteti ajunge la rezultate spectaculoase prin asocierea tratamentelor Bia Sun Studio!

Contraindicatii lipomassage LPG :

 • Cancer
 • Infectii sau rani ale pielii, boli de piele
 • Tratament indelungat cu corticoide, anti-coagulante
 • Boli ale sangelui
 • Orice dereglare inflamatorie progresiva
 • Sarcina
 • Flebita, varice, lipom, alunite, piercing – a se evita aceste zone
 • Lipoaspiratie < 6 luni
 • Diabet sau SIDA

Va prezentam in continuare imagini inainte si dupa efectuarea tratamentului lipomassage LPG

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita!

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710