Impachetari Fast Slim – BRUNO VASSARI

Impachetari la rece
Tratament cu efectele imediate, recomandat a fi inclus in tratamentele de slabire intensiva datorita rezultatelor lui spectaculoase. Poate fi de asemenea executat ca 10 sedinte soc in cadrul unui  tratament rapid de slabire.

Se recomanda efectuarea lui de doua ori pe saptamana timp de o luna si jumatate. Dupa prima sedinta se poate observa ca s-au pierdut circa 1cm-4cm in talie si 0,5-2cm pe solduri.

Impachetarea  se realizeaza  cu o lotiune tonica hidro-alcoolica (Ederalis) folosita pentru tratamente decongestive si tonice.

Beneficiile impachetarilor Fast Slim – Bruno Vassari:

 • Reduce excesul de grasime si celulita.
 • Decongestioneaza tesutul adipos, amplifica circulatia sanguina evitand astfel atrofia vaselor mici care cauzeaza depunerile de grasime.
 • Trateaza problemele circulatorii si consecintele lor (picioare obosite si aparitia celulitei).
Ederalis contine urmatoarele substante active:
 • Extract de alge marine si iedera: topeste tesutul adipos, accelerand eliminarea
 • Extract de hamamelis: calmant
 • Agent hipotermic: reduce temperatura corpului, astfel incat corpul reactioneaza activandu-si circulatia pentru a contrabalansa diferenta
 • Camfor: efect anti-inflamator si de stimulare a circulatiei sanguine
 • Acest tratament poate fi folosit pentru foarte multe probleme: anti-celulitic, probleme ale picioarelor, probleme circulatorii, varice venoase, slabire intensiva.

Cum functioneaza?

 ATENTIE ! Combinarea efectelor thermo cald-rece provoaca senzatia de frig. Nu va speriati ! Acesta este efectul normal al oricarui tratament cald-rece si are ca urmare compactarea tesutului (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta) si arderea unui numar mare de calori.
Tratamentul trebuie intrerupt in cazul sensibilitatii la una dintre componentele produselor folosite !
Contraindicatii :
 • Boli cardiace, hipertensiune arteriala
 • Femei insarcinate sau care alapteaza, menstruatie
 • Ulcer varicos, boli de piele
 • Persoane care au rani deschise sau operatii recente pana in 3 luni
TRATAMENTUL POATE FI FACUT SI DE CATRE PERSOANELE CU FRAGILITATE CAPILARA !

INTREBARI FRECVENTE

Ce sunt impachetarile?

Impachetarile sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide şi toxine, o slăbire în circumferinţe si în kilograme, cu puternice efecte anticelulitice, antivergeturi si chiar antirid.

Ce contraindicatii au impachetarile?

Sarcina, menstra, schimbari patologice, inflamatii, febra, tumori, hipertensiune, sensibilitate la caldura, varice, boli respiratorii si diabet.

Ce este vinoterapia care sta la baza impachetarilor Bruno Vassari ?

Vinoterapia a fost creata special pentru a combina efectele benefice ale algelor marine cu cele ale polifenolilor din struguri. Acesta terapie foloseste activii continuti in pielea, semintele, sucul si coditele bobitelor de struguri. Din struguri se prepara diverse tratamente, de la crema pentru impachetari, pana la scrubul si uleiul pentru masaj. Proprietatile antioxidante ale strugurilor detoxifica corpul si pielea, combatand actiunea radicalilor liberi.

Cat de des trebuie realizate impachetarile?

In faza de atac, sunt necesare cate 2-3 impachetari/ saptamana.  Pentru mentinerea rezultatelor, se recomanda 1 sedinta/saptamana. In cazul impachetarilor ‘’la rece’’, se recomanda maxim 2 /saptamana.

Sunt necesare sedinte de intretinere?

Odata obtinute, rezultatele trebuie intretinute. Recomandarea este 1 sedinta de impachetare/saptamana.

Ce impachetari pot fi facute de catre persoanele cu fragilitate capilara?

Persoanele cu fragilitate capilara pot realiza impachetari „la rece” Fast Slim, sau toate impachetarile „la cald”, dar executate la rece, nu la termocuverta, cu marirea timpului de tratament.

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita!

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710

Introduceti codul pentru validare anti-roboti : captcha