IMPACHETARI CORPORALE LA CALD

Impachetari Fast Slim
Impachetarile corporale sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide şi toxine, o slăbire în circumferinţa si în kilograme, cu puternice efecte anticelulitice, antivergeturi si chiar antirid.

Impachetarile anticelulitice cele mai moderne si cu maxim de eficacitate le gasiti la Bia Sun Studio din Ploiesti.

La Bia Sun Studio puteti beneficia de impachetari anticelulitice cu diferite creme şi biogeluri active, pe toată suprafaţa corpului sau pe anumite zone, strict localizate, în funcţie de rezultatele pe care le doriti.

IMPACHETARI ANTICELULITICE LA CALD

Tratamentele corporale Thalgo sunt 100% naturale si combina armonios in texturi delicate extracte ecologice din plante si alge marine. Toate acestea vin in intampinarea cerintelor complexe ale femeii moderne prin introducerea in cadrul tratamentelor de slabire propriu-zise a elementelor de relaxare, hranire si hidratare a pielii, detoxifiere, drenaj, oxigenare celulara, lifting si anti-ageing, toate acestea intr-un singur tratament al carui scop final este o silueta supla si perfect remodelata, o piele intinsa si ferma, energie si buna dispozitie.

Impachetarile anticelulitice cu alge micronizate Thalgo

Algele marine din componenta acestui tip de impachetari “topesc” grasimile si amelioreaza tonicitatea pielii. Aspectul de “coaja de portocala” dispare, pielea este uniformizata, neteda si luminoasa. Excelentă pentru o scădere drastică în circumferinţe.

IMPACHETARI ANTICELULITICE BRUNO VASSARI

Impachetari Bruno Vassari
Impachetari cu gel Vigna del Mar – Bruno Vassari

Gelul de impachetare cu extract de struguri si alge marine este destinat tratamentului pentru slabire, subtiere, anticelulitic si anti-imbatranire. Este foarte usor de folosit si nu necesita efectuarea unui dus dupa tratament. Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, in special pentru cele cu retentie de lichide (celulita edematoasa) si celulita compacta.

Impachetari peel-off Miracolo di Vino – Bruno Vassari

Miracolo di Vino este o masca plastifianta pe baza de acizi alginici, cu efect anticelulitic si lipolitic, cu aplicare usoara si care nu trebuie indepartat prin folosirea dusului dupa utilizare. In afara de efectele benefice ale algelor, contine extract de struguri, avand efect reducator si anti-imbatranire.

Efect lipolitic:  cafeina, component a formulei, este bine cunoscuta ca unul din principiile  active cu cel mai mare efect lipolitic; actiunea sa, impreuna cu cea a iodului din alge, favorizeaza degradarea lipidelor.

Eliminarea pielii moarte: oligoelementele marine, impreuna cu extractul de coada calului, stimuleaza circulatia sanguina periferica si favorizeaza eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii.

Capacitatea de absorbtie: caolinul are o capacitate crescuta de absortie a grasimilor si transpiratiei secretate de piele.

 Impachetari cu Cataplasma di Bacco – Bruno Vassari

Masca corporala cu alge si polifenoli din struguri actioneaza pe mai multe nivele:

  1. Combina actiunea de slabire ( “topire” a grasimilor ) conferita de alge cu cea de anti-imbatranire conferita de extractul de struguri;
  2. Elimina toxinele si furnizeaza pielii toate substantele active din alge;
  3. Activeaza circulatia sanguina si elimina lichidele retinute de organism;
  4. Actioneaza asupra diferitelor tipuri de celulita, in special asupra celei avansate, care este cea mai dureroasa si este corelata cu problem limfatice si circulatorii.

INTREBARI FRECVENTE

Ce sunt impachetarile?

Impachetarile sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide şi toxine, o slăbire în circumferinţe si în kilograme, cu puternice efecte anticelulitice, antivergeturi si chiar antirid.

Ce este o termocuverta?

Termocuverta este o noua tehnica de eliminare a lichidelor din tesut, realizandu-se astfel, o mai buna circulatie sangvina la nivelul dermei, o activitate imbunatatita la nivel celular, scaderea in greutate si eliminarea celulitei. Procedeul este o alternativa la sauna si este recomandat persoanelor care nu suporta temperatura ridicata din sauna.

Termocuverta reprezinta in fapt o patura termica , o sauna locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate (85ºC), procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri.

Ce contraindicatii au impachetarile?

Sarcina, menstra, schimbari patologice, inflamatii, febra, tumori, hipertensiune, sensibilitate la caldura, varice, boli respiratorii si diabet.

Cat de des trebuie realizate impachetarile?

In faza de atac, sunt necesare cate 2-3 impachetari/ saptamana.  Pentru mentinerea rezultatelor, se recomanda 1 sedinta/saptamana. In cazul impachetarilor ‘’la rece’’, se recomanda maxim 2 /saptamana.

Sunt necesare sedinte de intretinere?

Odata obtinute, rezultatele trebuie intretinute. Recomandarea este 1 sedinta de impachetare/saptamana.

Ce impachetari pot fi facute de catre persoanele cu fragilitate capilara?

Persoanele cu fragilitate capilara pot realiza impachetari ‘’la rece’’ Fast Slim, sau toate impachetarile ‘’la cald’’, dar executate la rece, nu la termocuverta, cu marirea timpului de tratament.

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita!

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710

Introduceti codul pentru validare anti-roboti : captcha