Diagnosticare faciala cu Derma Visualizer Babor

tratamente faciale ploiesti

In vremurile in care oamenii apeleaza la internet pentru a se diagnostica ,  trata sau pentru a cumpara produse este datoria specialistului de a-si educa clientii, de a stabili necesitatile pielii, fiind situatii in care clientii risca sanatatea epidermei.

In sprijinul unui diagnostic exact, BABOR a creat un dispozitiv facial, Babor Derma Visualizer, care mareste de  pana la 80x structura pielii si care dezvaluie punctele slabe ale tenului, nevoile curente, terapeuta putand astfel sa personalizeze fiecare tip de tratament si sa faciliteze recomandarea produselor pentru acasa.

Dermoanaliza computerizata se realizeaza cu o camera moderna profesionala cu sursa de lumina, care contribuie la analiza vizuala a pielii prin imagini mult marite. Putem astfel sa masuram sebumul, dimensiunea porilor, umiditatea pielii, petele pigmentare si ridurile. Un diagnostic complet dureaza aproximativ 15  minute si este un real ajutor pentru cliente.

Altfel, un diagnostic efectuat periodic dezvaluie care sunt nevoile curente ale tenului si ce produse adecvate sunt recomandate.

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita!

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710