Voucher Cadou

Pachete speciale

Bia Sun Studio iti ofera posibilitatea de a face celor dragi cadouri inedite.

Alege chiar acum un voucher pentru tratamente corporale, faciale, masaj sau pachete combinate.

Poti cumpara voucherul pe loc. Dai click pe butonul care afiseaza pretul voucherului, completezi informatiile necesare emiterii acestuia si platesti in siguranta online cu cardul.

Voucherul va ajunge pe e-mail la adresa indicata in formularul de emitere iar fericitul destinatar este asteptat cu voucherul la receptie.

Iti multumim pentru alegere!

INFORMATII DESPRE VOUCHERE

Care este valabilitatea unui voucher cadou?

Voucherele cadou standard au valabilitatea de 6 luni de la data achizitionarii, cu exceptia unor vouchere aflate in oferte speciale si pentru care este mentionata alta perioada de valabilitate.

Se pot consuma alte servicii decat cele incluse pe voucherul cadou?

Serviciile incluse pe voucherul cadou pot fi modificate la cererea clientului putand fi ales un alt serviciu de acelasi pret, sau, poate fi achitata o diferenta in cazul in care se alege o terapie mai scumpa.

Voucherul cadou este transmisibil?

In cazul in care beneficiarul nu poate consuma serviciile incluse pe cardul cadou, acesta il poate transmite unei alte persoane.

Cum programez un voucher cadou?

Faceti o programare telefonic sau prin e-mail la receptia Bia Sun.

Cum pot achizitiona un voucher cadou?

Voucherul cadou poate fi achizitionat direct de pe site achitandu-se contravaloarea acestuia online cu cardul sau chiar la receptia centrului Bia Sun. Nu este nevoie de o comanda inainte, se elibereaza pe loc.

Voucherele cadou pot fi personalizate cu terapii?

Puteti achizitiona sub forma de Voucher Cadou oricare dintre terapiile Bia Sun.

In cazul unei comenzi de vouchere cadou corporate, care vor fi folosite de o companie ca si recompense pentru angajati sau clienti, acestea pot fi personalizate cu logoul companiei sau cu un mesaj special?

Da, pentru comenzi corporate, putem oferi o macheta speciala a voucherului, care va fi agreata de compania beneficiara.