reaffirming-300x200DETOXIFIANTA, RESORBTIVA SI REAFIRMANTA

Are un continut sporit de diatomee ce absorb impuritatile, grasimea si substantele catabolice celulare. Algina, fiind un agent puternic hidratant, reface si optimizeaza echilibrul hidric. Din punct de vedere dermatologic, aplicarea acestei masti este binevenita in mod deosebit pentru pielea acneica, pori dilatati sau edeme.

Compozitia mastii este bazata pe extractul din alge si carbune activ ce atribuie mastii calitati tonifiante si stimuleaza muschii faciali prin efect de racire treptata. Carbunele – absorbant universal are proprietatea de a extrage impuritatile si substantele catabolice in urma metabolismului celular in timp ce extrasele de alge sunt elemente dedicate hidratarii totale.

Masca Reaffirming contine alge, care sunt aproximativ de 10 ori mai bogate in microelemente decât plantele de uscat. Aceste alge contin o cantitate mare de polizaharide, care absorb umiditatea din exterior si intra in reactie cu proteinele pielii, formand un gel in cantitate marita, cu efect de revitalizare (ce se observa la pielea deshidratata si cu semne de imbatranire).

Aceste alge mai contin aminoacizi liberi, alantoin, vitamina C si saruri minerale. Hidrocarburile acestor alge au proprietatea de a se modifica o data cu formarea peliculei sau a mastii plastifiante care, prin greutatea sa asupra zonei prelucrate, favorizeaza atat patrunderea mai profunda a substantelor active aplicate anterior cat si inlaturarea edemelor post-traumatice (sau dupa chirurgie plastica).

Recomandata pentru hidratarea tenului mixt si gras.