green-300x200OXIGENANTA, RETONIFIANTA SI REVITALIZANTA
Algele brune, cu continut bogat de polizaharide, absorb apa din exterior si o cedeaza pielii; reactionand cu proteinele pielii, redau acesteia un efect revitalizant.
Se recomanda utilizarea ei in programele de reabilitare dupa operatiile plastice, dupa peeling-uri profunde, hiperemii pronuntate si de asemenea, pentru ingrijirea speciala a pielii uscate.

Masca Green contine algina – extractul din alge, care este aproximativ de 10 ori mai bogata in microelemente decat plantele de uscat. Aceste alge brune, contin o cantitate mare de polizaharide, care absorb umiditatea din exterior si intra in reactie cu proteinele pielii, formand un gel in cantitate marita cu efect de revitalizare (ce se observa la pielea deshidratata si cu semne de imbatranire).

De asemenea, algele mai contin aminoacizi liberi, alantoin, vitamina C si saruri minerale. Hidrocarburile acestor alge au proprietatea de a se modifica o data cu formarea peliculei sau a mastii plastifiante care, prin greutatea sa asupra zonei prelucrate, favorizeaza patrunderea mai profunda a substantelor active aplicate anterior precum si scoaterea edemelor post-traumatice sau dupa chirurgie plastica. Datorita continutului de clorofila se obtine efectul de hidratare maxima, oxigenoterapie.

 Recomandata pentru tenurile deshidratate, predispuse la hiperemie.