Este demonstrat ca stimularea electrica accelereaza refacerea tesuturilor si regenerarea celulelor cu pana 60%.

ultratone facial
Tipurile de tratamente faciale Ultratone Futura Pro:

 • lifting non-chirurgical
 • tonifiere musculara profunda
 • ultrasunete
 • microcurenti

Beneficii in urma tratamentelor faciale Ultratone Futura Pro

Inca din 1963, cand, echipa Ultratone a lansat primul produs de stimulare faciala, a existat preocuparea pentru crearea de aparate anti- aging , lifting si tonifiere. Pornind de la aceste cercetari, principiul de tonifiere a muschilor faciali a fost folosit atat in domeniul cosmeticii cat si al medicinei recuperatorii (paralizii faciale).

Rezultatele cercetarilor medicale au permis producatorilor aparatelor Ultratone sa imbunatateasca tratamentele faciale folosind frecvente si timpi de contractie mai apropiati de cei ai corpului .

De asemenea , diversele programe derulate de Ultratone reduc liniile fine prin migrarea colagenului in anumite zone, accelereaza intinerirea pielii, elimina toxinele prin dubla actiune de imbunatatire a circulatiei si reducerea bacteriilor.

Biostimularea faciala Ultratone Futura Pro este indicata pentru:

 • Lifting facial non-chirurgical
 • Anti-rid
 • Anti-aging
 • Tonifiere musculara
 • Drenaj
 • Masaj
 • Circulatie

Cum functioneaza biostimularea faciala Ultratone Futura Pro?

In urma diagnosticarii efectuate de terapeut si conform cu obiectivele urmarite de client se construieste un program de lucru cu aparatul Ultratone.

Programele de tratament sunt personalizate, in functie de tinta dorita si sunt diferite pt barbati si femei (programele pentru femei au semnale, frecvente si parametrii diferiti fata de cele pentru barbati). Tehnica consta in aplicarea unui set de electrozi optici faciali dupa diagrame presetate care vor emite diferite semnale in zona tratata pentru a obtine rezultatele dorite. Parametrii stimularii faciale pot fi ajustati in functie de tipul de ten si de aspectul acestuia pentru a raspunde nevoilor tuturor clientilor.

Aceste tratamente sunt non-invazive pentru organism. Durata unui tratament facial este de 15’. Aparatul Ultratone Futura Pro permite tratarea simultana a fetei si a

corpului in cadrul aceluiasi tratament. Deoarece biostimularea corporala este mai lunga decat cea faciala este recomandata inceperea programului corporal urmat de cel facial.

Biostimularea nu implică stres sau oboseala, relaxeaza pe durata întregii proceduri ! In timpul tratamentului se elibereaza endorfine naturale ce produc starea de bine. In urma biostimulării, corpul devine mai ferm, tonifiat şi cu aspect plăcut, dar cel mai important beneficiu este creşterea energiei şi rezistenţei la oboseală. Biostimularea este eficientă ca şi tratament de masaj, stimulând sistemul limfatic pentru eliminarea toxinelor ca ajutor în cura de slabire .

TE POTI PROGRAMA CHIAR ACUM

Profita si tu de diagnosticarea gratuita si nu uita ca oferim discount 20% la pachetele de tratament personalizate

Completezi formularul de mai jos sau ne suni la 0720 357 710