better-line-gentlemen-300x200

BETTER LINE – GENTLEMEN

Bronzanti negrii, cu functie ColorGuard de protectie a tatuajelor.

Hidrateaza, revitalizeaza si catifeleaza profund  pielea datorita apei de cocos. Culoare inchisa, sanatoasa cu Advance Black Bronzers, DHA si bronzanti naturali pentru un bronz inchis, imediat, cat si cu efect indelungat.

Amestul de bronzanti negri: melanina, complex DermaDark, extract de coaja de nuca neagra si un procent ridicat de DHA ofera un bronz inchis, negru.

Apa de cocos :  ingredient principal, cat si sucul fructului de cosos, contin un nivel ridicat de electroliti ce hidrateaza intens pielea si mentin echilibrul hidric al acesteia. Prezinta un nivel ridicat de antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi.

Revitalizeaza si repara pielea pentru obtinerea unui bronz sanatos, inchis datorita amestecului de fructe exotice australiene

Contine vitamine, minerale si aminoacizi: ulei din samburi de struguri, ulei din seminte de Macadamia,  ulei de migdale dulci, si gingseng siberian, special create pentru a creste rezistenta pielii dure a barbatilor, asigurand o hidratare de lunga durata.

Colorguard: Protejeaza tatuajele

Tiger Grass: “iarba tigrului” – un ingredient activ extrem de concentrat ce stimuleaza propria productie de colagen, asigurand o piele catifelata, ferma, neteda.

Cumpara Online