HY OL DEMACHIANTBABOR HY-OL DEMACHIANT 200 ML

Este un ulei hidrofilic de curatare pe baza de plante pentru o curatare bi-fazica a pielii, in profunzime. Combinat cu fitoactivi, pentru a corespunde mai bine tuturor tipurilor de ten sau stari ale pielii, inlatura particulele de murdarie solubile in apa si ulei in doua etape separate de curatare.

Tipul pielii/starea pielii : Potrivit tuturor tipurilor de ten/stare, cu exceptia pielii pigmentate.

Beneficiile produsului:
Ofera o curatare intensa si in profunzime, conferindu-i pielii un aspect curat si luminos. Pielea nu se simte uscata, chiar si imediat dupa curatare; in schimb, se simte catifelata, supla si
reimprospatata. Trateaza pielea, chiar si pe timpul procesului intens de curatare a acesteia si nu permite pierderea uleiurilor din piele. Nu este necesara utilizarea ulterioara a lotiunii tonice.
Nu contine conservanti si este extrem de bine tolerat de piele
Aplicare:
Etapa 1: Aplicati pe fata cantitatea a patru pompite de HY- ÖL® pe fata, gat si decolteu si masati-l usor in piele. Va inlatura particulele de murdarie solubile in ulei, machiajul si excesul de sebum. Aplicati cantitatea a doua pompite de fitoactivi corespunzatori necesitatilor specifice ale pielii, pe partea superioara si amestecati cu HY- ÖL®.
Etapa 2: Umeziti- va degetele in apa si masati usor pielea pana ce se formeaza o emulsie
laptoasa.

Clatiti emulsia de curatare cu multa apa. Pentru a inlatura machiajul ochilor sau al buzelor, turnati putin ulei HY- OL pe o discheta umezita si stergeti machiajul

Cumpara Online